Известие

Collapse
No announcement yet.

колеги искам да сменя колоните вя колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

говорители

Първоначално публикувано от krum_iliev Покажи съобщение
    http://www.alpine.bg/p/Products/type...ers38/spe-20sf тези колони дали ще станат за 166-та без усилвател мойта кола е с 4 говоритела ?!
    Колега тези говорители са 20 см. и няма да можеш да ги сложиш в гнездата на вратите ,бих ти препоръчал HERZ модела е ESK-165 имат добър звук и перфектни показатели макс200 вата номинал 100 вата така ако решиш да монтираш на по късен етап усилвател ще имаш перфектна база, цената е 179 лева за комплект а колоните на задното стъкло са с много дефицитен размер 19 см. аз сложих 20 с много зор и ще трябва да правя матрица за да легнат добре .

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      В колата ти има вградени усилвател и кабели - за тях говорим, а не за допълнителни - те са друга лайсна.
      ми колега няма усилвател нито кабели на навито няма нищо
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD (136hp )

Comment

Някои коли имат подготовка за задни колони (моята за съжаление нямаше та фирмата където си монтирах усилвателя ми направиха окабеляване за около 30-40 лева ) можеш да си провериш ,отвори капака които се пада зад шофьорската страна там минават и сноповете с кабели към багажника ако има свободни букси те са за колоните .

---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:55 ----------

Някои коли имат подготовка за задни колони (моята за съжаление нямаше та фирмата където си монтирах усилвателя ми направиха окабеляване за около 30-40 лева ) можеш да си провериш ,отвори капака които се пада зад шофьорската страна там минават и сноповете с кабели към багажника ако има свободни букси те са за колоните .

Comment

Ако имаш чуващо се радио в колата значи, че имаш усилвателно стъпало, захранващо говорителите, използващо се и от другите носители - това имах впредвид.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

В колата ти има вградени усилвател и кабели - за тях говорим, а не за допълнителни - те са друга лайсна.
            колега ако знаеш къде са кажи щото аз не ги намирам

Comment

Ако имаш чуващо се радио в колата значи, че имаш усилвателно стъпало, захранващо говорителите, използващо се и от другите носители - това имах впредвид.
              аха а дали ще мога да сложа усилвател и да го вържа кум ицс ?

Comment

аха а дали ще мога да сложа усилвател и да го вържа кум ицс ?
                Може колега купуваш си един специален преходен кабел за ICS от който после имаш чинчове и ремоут и си в джаза ! Има подродности в една тема за музика потърси
                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Working...
                X